Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 020 303 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Peter

Dátum: 29.03. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

podlahová krabica

Zdravim potrebujem pooradit, skladba podlahy je 28-29 cm , dole je ipa,folia,potom 8cm a 14cm polsystyren,,,,a potoom pojde poter ...aku podlahovu krabicu dat.ak je potreba zapojit TV,internet do smart TV, a minimálne 4-5 zastrčiek nechat,...65mm (16 modulovú) alebo 75-100mm 18 modulovú (obe maju tu plast. kaclik ale kazdá inak orientáciu zastrčiek a ktoru by ste volili pre tejto skladbe podlahy.... (pod to asi had nejde že,,,,had poldahovky..to s aobchádza však..

Meno: Jakub Chomič

Dátum: 28.03. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

predlžovačka na 110V

Dobrý deň.
Potrebujem vo firme priviesť k zariadeniu 110V. Chcem sa preto opýtať, máte v ponuke predlžovačku na 110V s aspoň 2 výstupmi, resp. máte v ponuke potrebné koncovky, aby som si mohol takúto predlžovačku vyrobiť?
Za rýchlu odpoveď vopred ďakujem.
S pozdravom a prianím príjemného dňa
Jakub Chomič
SURVEYE, s.r.o.

Meno: Maros

Dátum: 26.03. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

videovratnik 369220

Dobry den,

Chcel by som sa spytat, ci je mozne na videovratnika na svorky L+ a L- pripojit zamok FAB Profi 1221MB, ktory je na napajanie 8-12V AC/DC. Na fore som totiz nasiel odpoved od p.Bodnara, ktory pise ze na tych svorkach je 20VDC, dalej od p. Strkulu, ktory pise ze tam je 12VDC. Manual k videovratniku tvrdi ze tam je 18V. Tak som z toho trochu zamateny...

Dakujem za skoru odpoved.

Meno: Maros

Dátum: 26.03. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

video vratnik nezvoni vnutry ale vonku sa tvari ze zvoni

Dobry den,

Kupil som si LEGRAND 369220 Videovrátnik 2-vodičová video vstupná sada čierna. Po montazi v podstate funguje, len v pripade, ze stlacim lave tlacitko na vonkajsej jednotke vonkajsia jednotka sa tvari ze zvoni, vnutorna jednotka ale nezvoni. Da sa tento videovratnik nastavit tak aby v pripade jednej bytovej jednotky zvonil vo vnutry po stlaceni oboch casti tlacitka vonkajsej jednotky (aj vlavo aj v pravo).

Za skoru odpoved vopred dakujem

Meno: Mario

Dátum: 23.03. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

3 693 10

Dobry den

v manuale som nikde nenasiel ako pridam do zoznamu melodii inu ako defaultnu, je tam iba pisane ze vybrat melodiu sa da tymto sposobom ale ako naplnit zoznam tam pisane nie je. Ostatne nastavenia som rozlustil a iba otazka este ked pride navsteva a nahra odkaz ma byt dostupny i obraz alebo iba audio?

thx

Meno: Zuzana

Dátum: 22.03. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Livinglight

Dobry den,

mala by som zaujem o vypinace Livinglight, ale pacia sa mi s podsvietenim.
Viete mi poradit, ci kazdy jeden sa da podsvietit alebo len niektore alebo ako to je.

Dakujem velmi pekne.

S pozdravom,

Zuzana Varholvoa

Meno: Pavel Horvath

Dátum: 21.03. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Kompatibilita

Dobrý deň, mám od predajcu spravenu ponuku na videovratnik s pamäťou a s možnosťou pripojenia pridavnej kamery. Bol trošku neistý pri mojom dotaze ohľadom pamäte, chápem že do pamäte sa ukladá zvuk a foto z vonkajšej jednotky ale ako je to z pridavnou kamerou ponúkol mi kompatibilnu odporúčanú kameru, ale nevedel isto povedať ako je to s pamäťou u nej, či ukladá foto resp. Sa zapína len súbežne s vonkajšou jednotkou, resp. či slúži len ako prídavná kamera ktorá sa zapne len pri zvonení. Viem, že existujú kamery ktoré majú vlastnú pamäť (pam.kartu) a senzor pohybu a robí foto alebo videosekvenciu ktorú ukladá u seba na kartu. Je to možné takto nakonfigurovať?

Meno: Lučivňák

Dátum: 21.03. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

senzor

dobry den,potrebujem vyspecifikovat valenu snimac pohybu s prepincom ,spinat bude s dvomi stropnymi snimacmi,ktore mi tiez navrhnete,v krabici je aj nulovy vodič. je to členita chodba,preto viac snimačov. spinat budu 5ks LED sv.po 18W. dakujem.

Meno: Peter

Dátum: 18.03. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Legrande

Dobrý den,poprosil by som o radu.Mam v obyvacke 12 ks bodovych svetiel na stmievatelny vypinac Legrande Valena.Chcel by som pouzit stmievatelne Led ziarovky 8W .Aky nový stmievac by ste mi odporucili,kedze viacere stmievace s LED su iba do pouzitia 10 ks.Mohli by ste mi prilozit aj nejaku cenovu ponuku??dakujem...

Meno: Robert Skraban

Dátum: 16.03. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Zamenitelnost Niloe / Valena

Dobry den. Rad by som sa informoval, ci je mozne osadit ramik serie Niloe vypinacom na zaluzie zo serie Valena. Vopred dakujem za informaciu