Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 019 248 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Vladimír

Dátum: 14.12. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Domáci videotelefon pre RD s 2 jednotkama

Pro zapojení videotelefonu na prízemí a poschodí je možnosť komunikovať medzi sebou .Je možné zapojiť aj jednu kameru a sledovať obraz súbežne na oboch monitoroch?

Ďakujem.

Meno: Tomáš

Dátum: 12.12. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Krytky

Prosím Vás mám všetky vypínače a zásuvky v dizajne Valena hliník. Potreboval by som vedieť či je v tomto štýle aj nejaká krytka bo potrebujem schovať snímače teploty pretože ich dizajn sa mi nepáči.

Meno: Barbora

Dátum: 11.12. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Videovrátnik 3692 20/30

Dobrý deň. V rodinnom dome máme nahodeného videovrátnika 3692 20/30 - tak je uvedeného aj na mauáli. Máme však problém a to taký, že ide o pripojenie jednej vonkajšej jednotky na jednu vnútornú jednotku, čiže jedná sa o jeden dom/domácnosť. Nastavené to máme presne tak, ako sa to píše v návode. Pri zazvonení na vonkajšej jednotke, sa display na vnútornej rozsvieti avšak pri stlačení telefónu, v prípade komunikácie to nefunguje. Hovor sa zodvihne ale do 2sekúnd zrazu vypne obrazovka. Komunikovať ďalej sa nedá. Komunikácia funguje v prípade ak niekto zazvoní na vonkajšej jednotke a pred zodvihnutím telefónikom, stlačím najprv klúčik a hned za tým telefónik.V tomto prípade je možné dlhšie komunikovať cez zvonček. Viete nám prosím poradiť kde môže byť chyba? Kabeláž je v poriadku, zapájal nám to elektrikár. Ďakujem.

Meno: Pavol

Dátum: 11.12. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

zásuvka do horlavých podkladov

Dobrý deň,
Prosím Vás pred murovanou stenou budem mať drevenú záastenu. Krabice pre zásuvky sú v stene, ale zásuvky budú na tejto zástene. Máte v ponuke zásuvky, ktoré sa môžu montovať do takýchto horlavých podkladov?
Ďakujem

Meno: Richard

Dátum: 10.12. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Legrand 050678

Dobry den, potreboval by som poradit ako na produkte Legrand 050678 zapnem automaticke stmievanie podla svetla v izbe. Skusal som podla vasho video navodu kde drzi stlacene tlacitko a sucastne zasunie do zasuvky a svetlo mu par krat preblikne, mne sa toto vobec neudeje a zacne sa iba menit intenzita svetla. Dakujem za skoru odpoved

Meno: Mikuláš Lóška

Dátum: 01.12. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

spinac 7 521 65

Zdravim, ako nastavim interval vypnutia na spinaci 7 521 65? Vypina mi to uz po 8 sekundách, hoci by to malo byt do 10 minut. Ja by som chcel cca. 1 minutu.

Dakujem

Meno: Peter

Dátum: 28.11. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

termostat SMX8000

Dobrý deň,chcem sa spýtať či je možne Wifi termostat SMX8000 ovládať aj cez internet (z akéhokoľvek miesta mimo domu ) ,poprípade aké zariadenie je nutné aby to bolo možné .Poprípade ako by sa to dalo riešiť s iným termostatom. Ďakujem

Meno: Rado

Dátum: 25.11. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Legrand Valena Life USB 3.0


Dobrý deň,
do detskej izby by som chcel namontovať USB zásuvku zo série Legrand Valena Life.
Kód výrobku je 753082 + rámik 754752 farba hliník. Tieto dva typy som však nenašiel v žiadnej ponuke z Vášho zoznamu predajcov a ani v katalógu. Predáva sa tento tovar na Slovensku? Ak áno, aká by bola cena?

Meno: Miro

Dátum: 25.11. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Legrand Valena

Dobry den, chcel by som sa spytat ohladom produktu na ovladanie externych zaluzii.
Do domu som nainstaloval Legrand Valena starsi typ (nie LIFE)
Vo viacerych izbach mam urobenu predpripravu bezovy dvojramcek , kde v jednom poli je klasicky vypinac na svetlo a v druhom bola osadena len krabica bez tlacitiek - predpriprava na ovladanie externych zaluzii.
Montaznici mi odporucili bud ovladac priamo od Somfy alebo Legrand, ale s aretaciou, ovladanie smer hore, dole a stop.
Prosim Vas o radu, ktory typ tlacitka je vhodny na ovladanie externych zaluzii ktore sa budu ovladat len tlacitkom bez dialkoveho ovladania a s motormi Somfy ?

Nasiel som nieco pod kodom 774304, a 774314 ale neviem co z toho je vhodne? Pripadne ci je nejaky iny , ktory by bol vhodny do dvojramika Legrand Valena
vopred vdaka za radu
Miro

Meno: Tamas

Dátum: 25.11. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

RENY


Dobrý deň,

kupujem svietidlo Palnas 61000992 RENY 800 stropné svietidlo LED 5655 lm 3000K s maximálnym výkonom 87W.
Vami ponúkané stmievače pre LED zdroje deklarujú možnosť použitia prevažne v rozsahu 5 - 75W. Prosím o radu ohľadom vhodnosti použitia stmievača s uvedeným rozsahom, prípadne o odporučenie najvhodnejšieho typu.

Ďakujem