Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 027 187 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Karol

Dátum: 12.09. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Prúdové chániče

Dobrý deň,potreboval by som poradiť ohľadom PCH.Mám novostavbu, el. rozvody mám rozdelené na 15 zásuvkových a na 4 svetelné okruhy.
Chcel by som do rozvodnice inštalovať 3-fázové PCH. Aké hodnoty by mali mať PCH a koľko ističov môžem dať za jeden PCH ?

Meno: Boris

Dátum: 04.09. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Schiskový vypínač 3 vypínačmi

Dobry den rad by som sa opital ako mam zapojit schodiskový vypinac s tromi vypinacmi ale bez pouzitia schodiskoveho automatu ide o zapnutie/vypnutie svetla z troch roznych miest v byte /izbe dakujem.

Meno: Boris

Dátum: 04.09. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Schodiskový vypínač s 3 vypínačmi

Dobry den rad by som sa opital ako mam zapojit schodiskový vypinac s tromi vypinacmi hodila by sa schema :) dakujem.

Meno: Andrej

Dátum: 03.09. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Centrálne ovládanie

Dobrý den,
je možné v systéme Valena alebo Celiane nejakým spôsobom realizovať centrálne ovládanie žalúzií, teda mám 3 okná pri každom okne žalúziový spínač a chcem mať jeden centrálny spínač (tlačidlá hore/dole). Všetko je v štádiu riešenia ešte sa to dá nakáblovať. Chcem to kvôli ránu a večer keď ich naraz dám dole alebo hore. Ak môžte pošlite kontrétne riešenia. Ďakujem, s pozdravom.

Meno: David Sloboda

Dátum: 30.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Zapojenie 4-pólového zvodiča prepätia 6039 53

Dobrý deň,
chcem sa spýtať na zapojenie 4-pólového zvodiča prepätia 6039 53 bez uzmenovacieho kábla - je to možné? Môžete prosím pripojiť schému takéhoto zapojenia?

Vopred ďakujem.

Meno: David Sloboda

Dátum: 27.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Zapojenie 4 pólového prúdového chrániča 089 94

Dobrý deň,
chcem sa spýtať na správne zapojenie 4 pólového prúdového chrániča 089 94, ak máme len 4 vodiče (3 fázy, 1 nulák) bez uzemňovacieho vodiča v rozvodnej skrini?

Ďakujem vopred.

Meno: Juraj

Dátum: 09.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Cariva - aké vypínače do viacnásobných rámčekov?

Dobry den,

v pripade rady Cariva a viacnasobnych ramcekov viem do nich kupit iba komplet vypinace/zasuvky - teda aj s ramcekom, ktory nepouzijem?

Meno: Juraj

Dátum: 01.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Majú vypínače, ističe a prúd. chraniče vstup a výstup?

Dobry den,
maju modularne vypinace, istice a prud. chranice Legrand definovany vstup a vystup? Alebo mozu byt zapojene aj "opacne"?

Meno: Michal Hapčo

Dátum: 31.07. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

TV+R+SAT zásuvka

Zdravím. Chcem sa poradiť o nasledovnom probléme: jedná sa o montáž SAT súpravy s monoblokom QUAD (23,5° + 19,2°). Signál OK 99%, všetko ide ako má. Všetko až kým neprídem po zásuvku, ktorá je v byte. Odtiaľ signál 0%. Pokiaľ zásuvku vyberiem a dám to na priamo, všetko OK, teda v kábli problém nie je. Skúsil som zásuvku vymeniť, situácia sa nezmenila. Predposledná montáž bola rovnaká ale použítý bol LNB QUAD + SAT zásuvka a všetko je OK. Zásuvka, o ktorej hovorím je TV+R+SAT, teda myslím si že to bola: objednávacie číslo: 7738 37. Radil som sa aj s odborníkmi a výsledok je ten, že zásuvka asi neprepúšťa napätie, teda konvertor je bez napájania. Viete mi nejako pomôcť????


Ďakujem za rady.

Meno: Jan Strelka

Dátum: 23.07. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Produktova rada Legrand Niloe

Dobry den,

kedy bude zaradeny program Niloe do ponuky pre Slovensko?

Vyzera, ze tieto produkty su uz k dispozicii v Polsku, Madarsku aj Rakusku.
Este by som sa chcel opytat na kompatibilitu pristrojov rady Niloe s radou Celiane/Mosaic. Rozmyslam, ze by sme s manzelkou zakupili do noveho pribytku tieto aktualne sucasti a potom by sme to doplnili krytmi a ramcekmi Niloe, ktore sa nam velmi pacia.

Dakujem.