Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 035 741 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Branislav

Dátum: 16.11. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Mikromodul + klasický vypínač

Dobrý deň.
Na terase mám jeden dvojvypínač na ovladanie svetla na terase a podsvietenie domu. Rád by som do tohto dvojvypínača zakomponoval 2x mikromodul, aby som mohol mať bezdrotový vypínač aj vo vnutri v dome. Moja otázky su:

1. Môže mikromodul fungovať aj s klasickým vypínačom (nie smart) + pridanie bezdrotového vypínača do interieru alebo je nutné tento klasický vypínač tiež nahradiť smart vypínačom - bude umiestnený v exteriéri na krytom mieste. Pokiaľ áno je možné poslať schému zapojenia?

2. Môže byť mikromodul inštalovaný aj v exteriéri? nevadí mu zima?

Ďakujem za odpoveď

Meno: Igor

Dátum: 12.10. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Ovladanie zaluzii

Dobry den,

Kedy uz bude mozne ovladat v aplikacii Control resp v Homekite aj nastavenie sklonu lamiel alebo aspon nastavenie urovne zatvorenia/otvorenia zaluzii?

Dakujem

Meno: Marek

Dátum: 14.07. 2022

Zodpovedané: Nie

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Scenáriové tlačidlo v Homekite

Dobrý deň,
je možné pridať scenáriové tlačidlá Odchod/Príchod a Zobudiť/Spať do Homekitu?
Bárnu v podobe zásuvky mám s FW 250.

V homekite ich nevidím.

Vopred ďakujem za odpoveď.

Meno: Andrej

Dátum: 05.07. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

netatmo domov/preč z domu

Dobry den nedari sa mi pridat domov/preč z domu do aplikacie home control vzdy prida len vstupnu branu so zasuvkou, a na scenarovy ovladac napise nie je mozne pridat k brane. Chcel by som tam pridat aj zaluziove vypinace netatmo drotove avsak ani toto mi nijako nejde, bez tlacidla domov/preč z domu a ďalej sa nepohne

existuje nejaky podrobnejsi manual alebo niekto kto by mi s tym vedel pomoct nejako online ?

Dakujem Bronda

Meno: Michal

Dátum: 12.05. 2022

Zodpovedané: Nie

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Termostat Legrand Valena Life

Dobrý deň,
prosím Vás keď vypnem Termostat Legrand Valena Life pravým tlačidlom tak lavé svetielko blika? Znamená to, že termostat je vypnutý? Nedá sa to svetielko vypnúť aby stále neblikalo? Ďakujem.

Meno: RD

Dátum: 15.03. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Valena Life s Netatmo a Velux Active s Netatmo

Dobry den,

momentalne sa rozhodujem nad systemom Valena s Netatmo, chcem sa ale opytat: 1) ak uz mam branu Netatmo pre Velux Active (Velux Active s Netatmo), je mozne tuto branu pouzit aj pre system Valena Life s Netatmo, alebo je nutne zakupit dalsiu branu (start kit)?

2) Ak vymenim existujuce Valena Life spinace za spinace Valena s Netatmo, znamena to ze je faza stale aktivna cez tento spinac, aj ked je svetlo ako take vypnute. Je moznost spinac Valena s Netatmo nejako vypnut uplne?

Prajem pekny den,
--RD

Meno: Martin

Dátum: 25.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Odpájanie Valena Life zariadení s Apple HomeKit

Dobrý deň,

1. mám v dome inštalovaných viacero Valena Life smart spínačov, smart zásuviek, mikromodulov a s pomocou aplikácie Home + Control fungovala integrácia s Apple HomeKit (iPhone) veľmi dobre niekoľko mesiacov. V poslednej dobe začali byť Valena Life zariadenia v Apple HomeKit aplikácii nedostupné. Zároveň ale boli všetky dostupné a ovládateľné cez Home + Control aplikáciu. Nemohol som prísť na príčinu problému, tak som z Apple HomeKit odstránil smart zásuvku s bránou (bridge) s tým, že sa ju pokúsim nanovo pripojiť. To sa mi ale nedarí, ani s použitím QR kódu alebo číselného kódu brány. Dá sa brána nejako zreštartovať?

2. V aplikácii Home + Control (iPhone) som mohol osobitne sledovať spotrebu svietidiel a spotrebu ostatných spotrebičov. Posledné dva mesiace ale vidím len spotrebu ostatných spotrebičov, pri spotrebe svietidiel sú len dve pomlčky "--". Neviete poradiť, ako sa dostať znova aj k spotrebe svietidiel?

Ďakujem pekne.

Meno: Milan

Dátum: 24.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Smievač legrand valena Live

Dobrý deň prajem.
Môžem použiť VALENA LIFE Stmievač otočný, biela krytka 752160 miesto vypínača č. 6 valena live? Nenašiel som nikde jeho zapojenie...

Meno: Ján Letko

Dátum: 26.09. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Ako pridat do mobilnej App Control stmievac 7 521 84

Ako pridat do mobilnej App Control stmievac 7 521 84 ? Nie je tam na vyber takato volba ... som na iOS poslednej verziii aj aplikaciu Control mam v poslednej verzii ...

Meno: Peter

Dátum: 03.09. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Valena life s netatmo a zaluzie somfy

dobry den,

je mozne ovladat scenare zaluzii somfy (connexoon) ovladacom scenarov doma/mimo domova legrand valena life with netatmo? bez pouzitia IFTTT? zatial som este neprisiel ako na to ... ak sa to vobec da