Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Nastaviteľná úroveň stmievania na stmievači Valena 770062 - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 038 385 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Nastaviteľná úroveň stmievania na stmievači Valena 770062

Meno: Matej

Dátum: 25.10. 2016

Zaradenie: Valena

Dobrý deň,

mám nainštalovaný stmievač Valena 7 700 62 na luster s 5x28W halogénkami. Úroveň stmievania na jednotlivých tlačidlách je však iba prednastavená. Svieti naplno pri zapnutí, asi do 2/3 pri tlačidle + a asi na 1/3 pri tlačidle -. Prechod medzi jednotlivými hladinami je síce plynulý (tiež je možné týmto spôsobom zapnúť priamo na prednastavenú hladinu bez nutnosti najprv zapnúť vypínač), no nie je možné nastaviť vlastnú hladinu stmievania použitím +/- (inú, ako prednastavené). Toto nie je uvedené v žiadnom katalógu, ani na internete, či v technických špecifikáciách.
Je možné stmievač nejako nastaviť? Prípadne máte v pounke nejaký tlačidlový (nie potenciometrový) stmievač, ktorý má požadovanú funkcionalitu? Ďakujem!

LEGRAND ODPOVEDÁ

Meno: Igor Kravarik

Dátum: 26.10. 2016

Dobrý deň, pán Matej.
Správanie stmievaču, ktoré popisujete nie je v poriadku. Odporúčil by som vám ho vyreklamovať ak je ešte v záručnej dobe.
A čo sa týka nastavenia funkcionality Vám posielam technický list pre naše ďaľšie stmievače.
Prajem pekný deň.

Prílohy:
- 752162 tech.pdf

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na igor.kravarik@legrand.sk alebo na telefónnom čísle +421/2 32 153 624. Igor Kravarik

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo